Over Chi-lessons


mark-janssen

Mark Jansen (46):

Tai-chi expert met meer dan 27 jaar ervaring. Mark heeft zijn opleiding Tai Chi mogen genieten van een Chinese Arts die hem voor jaren in huis nam om hem als zijn leerling alles bij te brengen wat hij wist op het gebied van Metafysische oefeningen. Mark woont in Israël en heeft een praktijk voor Chi-Healing.

bas-hulshof

Bas Hulshof (41):

Heeft zwarte band Karate en Judo en is al 21 jaar Kungfu leraar.  Bas Is hoofd docent Kungfu van de Europese overkoepelende organisatie en is fulltime vechtkunst docent. Hij geeft alweer 11 jaar gedreven Tai Chi les in Nederland en Duitsland waar hij woont.

martijn-baart

Martijn Baart (31):

Is sinds zijn tienerjaren geïnteresseerd in het spirituele, het zelf, en de weg. Martijn mediteert dagelijks en is de man achter de bouw van de website.

rossanne-verstappen

Rosanne Verstappen (48):

Gecertificeerd Chi Neng Qigong instructeur L1 en L2 en Stressconsultant, gespecialiseerd in energie management en vitaliteit, focus en aandacht. Rosanne geeft Chi Neng Qigong lessen en workshops en (bedrijfs)trainingen op het gebied van persoonlijk energiemanagement, vitaliteit en stress.